Lediga jobb

Vi söker dynamiska pedagoger, redo att utmana sig själva genom NVC och normkritik

Är du legitimerad pedagog som tror på elevernas kompetens? Vill du stödja eleverna att utveckla ett aktivt lärande och att lyfta fram deras förmågor, intressen och talanger? Tycker du om att arbeta med utomhuspedagogik och ämnesövergripande pedagogik? Vill du utveckla verktyg för att kommunicera tydligt och från hjärtat? Ställer du dig starkt emot alla former av diskriminering och vill jobba inkluderande med normkreativitet? Då är detta ditt drömjobb!

Inför vårterminen 2021 söker vi en legitimerad förskollärare.

Inför höstterminen 2021 söker vi idrottslärare.

Vi erbjuder en inspirerande, annorlunda och glädjefylld arbetsmiljö. Backa Friskola är platsen för dig som verkligen vill ägna dig åt en utmanande och kreativ pedagogisk verksamhet och vill ha tid att engagera dig för varje elev.

Arbetsuppgifter Pedagoger

• Undervisning, experiment, skapande, mm med eleverna.
    • Pedagogisk planering från ett ämnesövergripande perspektiv
    • Delta i personalmöten en gång i veckan
    • Utveckla pedagogisk och didaktisk material
    • Reflektera och dokumentera undervisningssituationer
    • Dokumentera barns/elevers utveckling och lärande
    • Hålla i utvecklingssamtal
    • Delta aktivt i utveckling av verksamheten och din egen kompetens

kvalifikationer pedagoger

• Lärarutbildning och lärarlegitimation
    • Du skall dela föreningens vision, värderingar och mål
    • Har lätt för att använda och navigera i datorn (word-paket, internet, google drive, mm.)
    • Erfarenhet av pedagogisk planering, dokumentation och uppföljning av barns/elevers utveckling och lärande
    • Hanterar stressiga situationer med lugn
    • Arbetslivserfarenhet är inte ett krav men är meriterande.
    • Erfarenhet av NVC, meditation, yoga, Reggio Emilia, utomhuspedagogik eller waldorfpedagogik är meriterande.

Maila CV och personligt brev till info@backafriskola.se för att ansöka.