Sömnparalys

I den här artikeln om sömnparalys så kommer jag berätta lite om vad det är och sedan så kommer jag dela med mej om mina upplevelser.

Sömnparalys eller sömnförlamning som det också kallas. Alla kan drabbas av det.
En del människor har det varje natt medans en del bara får det ibland. Upplevelserna är från person till person men alla kan vara överens om att när det händer så är det hemskt. Jag har haft sömnparalyser fåtal gånger med när det har hänt har det varit hemskt.
Alltid när det har hänt för mej är när det är morgon och jag ska vakna. Jag vaknar men som sak jag vaknar ju inte helt man är i medvetandetillstånd men man kan inte röra sig eller prata. När jag har haft sömnparalys så har det alltid känt som att jag ska dö. Det känns som att om jag blundar så kommer jag att dö jag kommer inte vakna igen om jag blundar det är en hemsk känsla . Det händer mest när jag är hos mormor och morfar jag vet inte varför men det bara är så.
En sömnparalys som jag hade för typ någon vecka sen så var jag sjuk. Jag låg och sov på dag för att jag var trött. Men jag sov inte så mycket. Jag hade sömnparalys jag somnade och vaknade problemet var att när jag hade vaknat från sömnparalysen så somnade jag om och så började sömnparalysen men den för gången så var den annorlunda.
jag kunde inte röra mej men min armar var över huvudet. Jag kommer ihåg att jag hörde hur två flickor skrattade åt mej när jag inte kunde röra mej dom håller fast så att jag inte kunde röra mej. Visa gånger så kom jag loss och då skrek dom NEJ!! Och efter typ 20-10 minuter då det här hade upprepat sig flera gånger så var det dags för mat jag var fortfarande rädd efter det som hänt. Som sagt så är upplevelserna olika från person till person.
Visa som har sömnparalys säger att det är som att någon trycker ner dom i sängen.
sedan är det också att för vissa att det är som att människor är på dom eller att det är människor är i rummet. För min del har såna saker aldrig hänt och det är glad för. Men kom ihåg sömnparalyser kan drabba alla.